Landskronas bästa anläggning

Fysiken Sport & Motionscenter har arbetat framgångsrikt med friskvård i nästan 30 år! På våra anläggningar i Landskrona har vi hjälpt många människor till ett bättre och friskare liv och därför vågar vi sticka ut hakan och påstå att vi nu är stadens främsta träningsaktör. Oavsett om du har vana av träning eller nybörjare, gammal eller ung, så hittar du garanterat något ur vårt breda utbud av motionsformer som passar just dig. Som medlem har du förmånen att träna på en anläggning med ett varierat utbud och en trevlig miljö. Vi erbjuder dig dessutom en hög känsla av komfort och kvalité samt ett varmt och professionellt bemötande av välutbildad personal. Utöver vår anläggning på Stenorsvägen/Ringvägen har du också, som medlem, möjlighet att träna på ytterligare ca 100 gym runt om i landet, genom ett särskilt respass som du kvitterar ut i receptionen.

Inspiration till träning

Vid sidan av vad anläggningen kan erbjuda i form av moderna och användarvänliga styrke- & konditionsmaskiner, finns även ett brett utbud av gruppträning. Samtliga våra instruktörer har gedigen utbildning inom sitt område och kan garantera att träningen går tryggt och säkert till.

Trygghet för Dig

Alla instruktörer har dessutom relevant utbildning inom hjärt- och lungräddning, allt för att Du ska känna dig säker när du besöker oss. Hjärtstartare finns självklart på vår anläggning med kunnig personal till att använda den ifall olyckan skulle vara framme. Ytterligare trygghet erbjuds genom regelbunden patrullering i och omkring vår anläggning av väktare ifrån Bevakningsgruppen. Dessa besöker oss ett flertal gånger under dygnets timmar. Allt för att du som kund skall känna dig trygg! Vi tar också bestämt avstånd från all form av doping och har befogenhet att utföra oanmälda kontroller vid skälig misstanke. Vår grundfilosofi är att få människor att må bra i kropp, själ och tanke.

år i branschen
m² träningslokal
inspiratörer

Fysiken Sport- & Motionscenter

Nu när du har blivit bekant med vår verksamhet via både text och bild kan du läsa mer om våra medlemskap.