Typ av aktivitet:

Allmäna aktiviteter

I vårt gym

På vår anläggning finns hypermoderna maskinparker. Allt för de flestas tycke och smak. Instruktioner i hur man använder utrustningen på ett tryggt, säkert och effektivt sätt får du på plats.

Läs mer

Våra Cardiomaskiner

På Fysiken erbjuds högmoderna löpband, crosstrainers, cyklar, steppmaskiner, roddmaskiner, stakmaskiner m.m.

Läs mer

Personlig Träning

Träning med PT garanterar resultat, är motiverande samt går tryggt och säkert till.

Läs mer

Senior

För dig som är 65+. Cirkelträning Easyline. Du tränar både kondition, styrka, uthållighet . 

Läs mer

Gym Intro

Introduktion av styrke – & cardiomaskiner för dig som är ny.

Läs mer

Inbody 270

Äter och tränar du rätt? Mät fettprocent, muskelmassa, viceralt fett så vet du!

Läs mer

Avkoppling: Hydrojet

HydroJet kan enklast beskrivas som en vattenmassagesäng där ”vattenjet”-strålar masserar musklerna.

Läs mer

Avkoppling: Solarium

På Fysiken har vi helt nya solarier ifrån Ergoline. Marknadens bästa! Kontakta oss för att hämta ut ett passerkort!

Läs mer

Rehab

Vi samarbetar med Idrottsskademottagningen i Landskrona samt Sundara Massageterapi.

Läs mer

Våra pass

I grupp: Cykel

Alla kan cykla! I På våra cykelpass arbetar du efter din egen förmåga och du väljer själv hur mycket motstånd du vill ha på cykeln. Du cyklar till inspirerande musik tillsammans med gruppen och en inspiratör som hela tiden varierar träningen för att få den så rolig och effektiv som möjligt.

Läs mer

I grupp: Core

En stark hållning är A och O för att kroppen ska må bra i vardagen. Core stärker mittpartiet på kroppen genom övningar för magen och ryggen. Du väljer själv om du vill göra det lättare eller tyngre alternativet på övningarna – utgå alltid efter din förmåga och dagsform. Alla övningar sker sittande eller liggande på en matta.

Läs mer

I grupp: Skivstång

Med hjälp av en skivstång tränar du kroppens större muskler. Du jobbar efter egen förmåga och väljer själv hur mycket vikter du vill ha på din skivstång. Hela kroppen får en tidseffektiv genomkörare.

Läs mer

I grupp: Cardiobox

En pulshöjande träningsstund med mycket träning för överkroppen. Enkel skuggboxning i korta kombinationer varvas med två fysdelar där du bjuds på extra mycket styrka och uthållighet med din egen kropp som motstånd.

Läs mer

I grupp: Cirkel

Cirkel är en form av högintensiv intervallträning, HIIT där du på kort tid kan uppnå väldigt stora träningsresultat.
Träningsformen är smart upplagd enligt stationsmodell. Du blandar högintensiva övningar med korta vilor under en förutbestämd tid.

Läs mer

I grupp: Circuit Line

Circuit Line cirkelträning är ett effektivt sätt att träna på som ger dig snabba resultat på ett kort men intensivt 25-35 minuters pass.

Läs mer

I grupp: Yoga

Vi varvar uppmjukande rörelser för nacke, rygg, höfter och ben med tekniker för andning, meditation och avslappning. För dig som vill sänka din stressnivå, prova på yoga eller bara vill komplimentera din övriga träning.

Ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs.

Läs mer
Crosstraining hos Fysiken

I grupp: CrossCage

Crosstraining är ett styrke- och konditionsprogram utformat för att ge människor en bred och mångsidig träning. Crosstraining fokuserar på ständigt varierande funktionella rörelser som utförs med hög intensitet, för att göra människor förberedda på alla slags fysiska utmaningar!

Läs mer
Boxercise hos Fysiken i Landskrona

I grupp: Boxercise

Boxercise – tuff och allsidig träning! Tuff träning med influenser från boxningsträningen. Slagkombinationer med handskar och mittsar samt konditionsövningar.

Läs mer

I grupp: Strong by Zumba

Strong by Zumba® är ett gruppträningsprogram som lättast kan beskrivas som en kombination av HIIT, egna kroppsviktsövningar, styrka och kondition!

Läs mer
Crosspower hos Fysiken

I grupp: Crosschallenge

Crosschallenge är ett styrke – &och konditionsprogram byggt på varierade funktionella rörelser utförda under hög intensitet.

Läs mer
FortGjort Afrodance hos Fysiken

I grupp: Afrodansmix

Här får du njuta av stora härliga rörelser som är inspirerade av afrikansk dans, blandat med andra rytmer! Här finns inget rätt eller fel! Blunda och njut.

Läs mer
Zumba/Zumba Toning hos Fysiken

I grupp: Zumba

Zumba skapades i mitten av 90-talet av sydamerikanen Albert ”Beto” Perez, personlig tränare och koreograf åt ett stort antal internationella popstjärnor. Med inspiration från traditionell musik som cumbia, salsa, samba och merenque flätas latinska favoritrytmer ihop med glödheta danssteg! Detta är – Zumba !

Läs mer