Personlig träning

Personlig träning

Utbredningen av denna tjänst växer sig allt större för varje år och vi inom branschen ser en tydlig tendens mot att allt fler väljer att ha en coach med sig under träningspasset, för den där extra knuffen framåt i träningen, för tryggt och säkert utförande och för att säkra vägen mot målet, vad det än må vara. Att anlita en PT är inte längre förbehållet dem med ekonomiska resurser utöver genomsnittet och som bor i storstäder.

En personlig coach & träningspartner

Det är oftast stor skillnad på vad en gyminstruktör och en Personlig tränare erbjuder. Oftast erbjuds en snabb genomgång av övningarna, sedan skickas du iväg på egen hand. PT:n däremot, följer dig på vägen och tränar tillsammans med dig, justerar din teknik under utförandet, samt coachar och peppar dig när motivationen annars kanske skulle tryta.

Kost & Tester

Förutom själva träningsdelen finns det också möjlighet att få en djupanalys av din nuvarande kosthållning, för att se hur denna eventuellt kan förbättras.

Andra tjänster som din PT kan assistera med är diverse fystester, bl.a. konditionstest och kroppskompositions-mätning, lämpliga att genomföra i början av ditt medlemskap hos oss. Dessa kan fungera som en morot som håller dig motiverad inför uppföljningsträffen, vid vilken vi kan utläsa att du faktiskt förbättrat dig, t.ex. konditionsmässigt eller styrkemässigt.

Så här går det till på Fysiken

Efter att du skrivit in dig hos oss finns det olika paket att välja bland, vars innehåll varierar men som alla inkluderar träning tillsammans med din PT. Väljer du det stora paketet, som de flesta gör, inleder vi med en första träff där vi går igenom din målsättning med träningen, din träningsvana, eventuell skadehistorik samt genomför ett antal fystester av olika slag.

Du för kostdagbok under några dagar, som vi sedan analyserar inför ditt kostrådgivningsmöte. Efter detta tar de gemensamma träningspassen vid. För bästa resultat träffas vi och tränar ihop minst en gång per vecka och däremellan tränar du på egen hand efter det träningsschema vi utarbetat tidigare. Självklart väljer du hur ofta vi skall ses!

Träna med en kompis under ledning av en PT och spara tusenlappar!

Fysiken siktar jämt på att ligga i topp vad gäller tjänster och utbud och lanserar nu PT Duo. Detta koncept innebär att du kan gå ihop med en vän, arbetskollega eller käraste, för att träna under vägledning av en personlig tränare. En fördel med detta är den minskade kostnaden, jämfört med timtaxan för en person. Passa på nu att förändra ditt och en väns liv redan idag! Träning med PT garanterar resultat, är motiverande samt går tryggt och säkert till.

Låter det intressant?

Välkommen att kontakta oss på telefon 0418-588 77 för ytterligare information eller för att boka ditt första möte med någon av våra personliga tränare.