HydroJet

Massage för kropp och själ!

HydroJet kan enklast beskrivas som en vattenmassagesäng där två ”vattenjet”-strålar masserar musklerna. HydroJet vattenmassage erbjuder så gott som alla fördelar med värmeterapi, vattenmassage och klassisk massage.

Liggande på en vattenmadrass kommer man inte i kontakt med vatten, kroppen är stödd på alla punkter och läget känns i det närmaste som viktlöshet. HydroJet vattenstrålarna följer det mönster som klassisk massage gör, beroende på valt program (från en mild strykande och smattrande effekt, till stark roterande kägel- och halvmånformig stråle).
En utvald del av kroppen kan behandlas, liksom en särskild muskelgrupp. HydroJet massage utförs med start vid fötterna och vidare mot överkroppen.

HydroJet kan också kallas ”torr” vattenmassage – eftersom massagen inte sker i vatten har vattentrycket ingen effekt på blodcirkulationen – och har därför ingen blodtrycksförhöjande effekt, det vill säga den är också lämplig för hjärtpatienter.
En konstant mild värme över hela kroppen skapar den bästa känslan av avslappning – den elastiska ytan överför värmen från vattnet till kroppen. HydroJetbehandling varar i 15 minuter.

Massagesystemet är tillgängligt för både medlemmar och kunder utifrån.

Pris: 150:- / gång eller 10 klipp för 995:-

Som medlem kan du också välja att lägga en löpande avgift på ditt autogiro.
Kontakta oss för att få veta mer. Tel: 0418 – 588 77