Online Training

Nu lanserar vi vår egen Online Training! Träna var som helst, när du vill! Hitta det perfekta programmet för just dig och dina mål. Du startar när du vill och följer tydliga upplägg dag för dag. Du behöver minimal utrustning och du kan träna var som helst, när helst det passar dig.

Här erbjuder vi på Fysiken Sport & Motionscenter dig en massa bra träningshjälp och motiverande och roliga lösningar för ditt aktiva liv. Vi samarbetar med appen Twiik och du kommer i Twiik-appen kunna följa våra program, gå våra kurser och chatta med våra coacher. Du kan också logga och följa dina resultat, peppa dina vänner och utmana och möta andra medlemmar på Fysiken Sport & Motionscenter i våra sociala grupper.

Vi kommer också att fylla på med nya spännande träningspass, program och kul saker i appen allt för att du som medlem ska få ut så mycket som möjligt av ditt medlemskap hos oss på Fysiken.

Du som medlem på Fysiken Sport – & Motionscenter har fått en kod på mail.

JUST NU GRATIS FÖR ALLA VÅRA MEDLEMMAR!
Ord.pris: 79kr/mån

Använd nedanstående länkar för att ladda ner appen!